tiistai 24. tammikuuta 2012

23.1.

Avaruusolento halusi harrastaa seksiä kanssani ja irroitti jalkani lantiosta. Tunsin jalat penkillä, vaikka ne olivat irti minusta, eikä niistä vuotanut verta.

--

Isossa koivussa oli kahdeksanjalkainen hevonen tai peura, joka nojasi puhelinlankoihin. Muitakin monijalkaisia eläimiä vieraili unen aikana.

Juoksin siltaa pitkin, joka kuitenkin katkesi kesken kaiken. Sillan alta meni useita moottoriveneitä, joista lähti liikkeelle niin suuria aaltoja, että ne ylettivät siltaan asti. Juoksin aaltoja pitkin toiselle puolelle rantaa. Jos veneitä ei mennyt, ei siltaakaan voinut ylittää.
Tulin jonnekin vanhalle tehdasrakennukselle, menin hissiin, jossa ei oikeastaan ollut lattiaa, eikä seiniä. Se ei pysähtynyt koskaan, tai jos pysähtyi niin ei oikeaan kerrokseen, vaan niiden väleihin. Vauhdista piti hypärä oikeaan kerrokseen ja muistan etsineeni jotakin työhuonetta. Paljon keltaisia paperilappuja ja rapistunutta maalia.

Tapasin jonkun tutun, kenen kanssa lähdin juoksemaan jykkää mäkeä alaspäin. Tie muuttui yht'äkkiä tilkkitäkkimäiseksi vesisillaksi, jota pitkin piti hyppiä eteenpäin. Hyppäsin liian lujaa mutkassa, ja lensin kanavaan. Kelluin virran mukana jonnekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti